PRESS

Prestige satsar på egen e-handel

Strandhäng, svalkande bad och långa varma sommarkvällar... vi går härliga tider till mötes!

Det svenska glasögonmärket Prestige har all anledning att fira in våren och sommaren extra mycket!

Vi kan stolt presentera varumärkets kanske starkaste och fräschaste solglasögonkollektion genom tiderna. Bredden på kollektionen är extremt genomtänkt och vi har lyckats pricka in både de stora och små trenderna inom solglasögonmodet för 2018. Det finns något för alla ansikten, stilar och tillfällen.

Som Nordens med sålda och kanske härligaste solglasögonmärke passar vi även på att ge varumärket en skön facelift. Varumärkesprofilen jobbas om för att bättre spegla varumärkets känsla och identitet. Solglasögonen presenteras och lyfts fram på ett mycket bättre sätt så att vi får möjligheten att verkligen visa hur unika och fina solglasögon vi har i varumärket.

Allt detta paketeras genom en större digital satsning som omfattas av flera delar. Varumärket får dels en ny levande hemsida som på ett enkelt och överskådligt sätt lyfter fram olika produkter och glasögonstilar. Vi satsar även hårt på att engagera och inspirera kring glasögonmodet genom sociala medier. Med Instagram som huvudkanal och en ny instagram shop, ser vi att vi verkligen kan nå ut med varumärket och våra produkter på en snyggt och säljande sätt.

Vi satsar hårt på olika former av samarbeten. Influencer marketing blir superviktigt för varumärket framöver och vi har redan flera spännande bloggare knutet till Prestige. Mycket av det snygga och säljande bildmaterialet som skapas kommer även pushas genom målinriktad digital annonsering hela sommaren. Allt för att driva trafik till både hemsida och butiker.

Vi spanar även på närvaro och deltagelse i olika former på festivaler och andra sommarevents. Vi ser verkligen fram emot säsongen 2018 med Prestige för vi älskar sommar, sol och glasögon!

 //Vännerna på Future

Visa fler
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.FormattedPrice}}

Din kundvagn är tom ;(
Total {{basket.FormattedOrderTotal}}
Till kassan